Huize Adriana - Een prachtige plek midden in de natuur

Huize Adriana is een klassiek landhuis wat gelegen is midden tussen de landerijen, direct aan het Veerse Meer. Het huis is omgeven door een grote tuin met veel ruimte. De locatie is erg rustig en afgelegen.

slaapkamers: 4

badkamers: 2

parkeren: 2

opp: 220m2

Foto & Video Gallerij

Activiteiten

Fietsen

Zeeland is dé fietsprovincie van Nederland! Vanaf Huize Adriana kunt u kiezen uit vele fietsroutes, bijvoorbeeld een rondje Veerse Meer of een rondje door Zuid-Beveland. De fietspaden in Zeeland zijn erg goed en bijna overal aanwezig. De provincie per fiets ontdekken is geweldig!!

wandelen

Als u houdt van lange wandelingen langs het water, langs landerijen en door de natuur dan bent u op de juiste plaats. Vanaf Huize Adriana kunt u in diverse richtingen mooie wandelingen maken. Ook is het mogelijk om een wandeling te maken in het bos “de piet” 10 km verder aan het Veerse Meer.

Watersport

Op het Veerse Meer kunt u diverse watersporten beoefenen. U kunt bijvoorbeeld gaan surfen, zeilen of wakeboarden. In de nabijgelegen jachthaven van Wolphaartsdijk kunt u zeilbootjes huren of een motorboot. U kunt natuurlijk ook uw eigen spullen meenemen. Het Veerse Meer is erg geschikt voor allerlei watersporten op relatief rustig water.

Klaar voor deze unieke beleving?

U kunt online bij ons boeken of contact met ons opnemen.

Locatie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *